Koruverstas Klova

Klova (subst.) = yleensä puinen työkalu, jonka nahkapäällysteisten leukojen väliin kiinnitetään työstettävä esine, esim. sormus. Koruverstas Klova ~ paikka, jossa ideoita työstetään briljanteiksi tuotteiksi.


Koruverstas Klovan verstasmyymälän löydät Hämeenlinnasta Wetterhoffin talosta, perinteikkään käsityökoulun entisistä tiloista. Verstasmyymälämme sijaitsee talon katutasossa ja on avoinna  ti - pe klo 10.00 - 17.00. Verstas on suljettu maanantaisin.


Koruverstas Klovassa toimivat seppinä korumuotoilija Teija Halonen ja hopeaseppä Heidi Pesu. Olemme itsenäisiä yrittäjiä, mutta teemme paljon yhteistyötä mm. tilauskurssien järjestämisessä. Kursseillamme tarjoamme elämyksiä ja mahdollisuuksia kokeilla ja toteuttaa oman näköistään luovuutta. Joko valmiskursseillamme tai asiakkaalle räätälöidyillä tilauskursseilla.


Omissa tuotteissamme näkyy vahvasti persoonallisuus, ennakkoluulottomuus materiaalien yhdistämiseen ja käsityön tekemisen ilo. Teemme koruja ja esineitä pääasiassa hopeasta ja luonnonmateriaaleista. Lähdemme mielellämme suunnittelemaan myös tilaustöitä yhdessä asiakkaan kanssa. Tutustu tyyleihimme mallistoistamme ja luo omasi yhdessä jomman kumman kanssa.


Ekologisuus on meille tärkeää. Luontoa kunnioitamme monilla materiaalivalinnoillamme ja suosimme mahdollisuuksien mukaan lähialueen tarjontaa hankinnoissamme.