Tulevat kurssit

Kurssit keväällä  2020

Jos valmiista kurssitarjonnastamme ei löydy mieleistäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Valmistellaan yhdessä perheellesi, kaveriporukallesi tai työyhteisöllesi sisällöltään ja aikataulultaan sopiva kurssi. Näillä verstaan omissa tiloissa järjestettävillä kursseilla on paikkoja rajoitetusti, max kuudelle henkilölle. Pienet ryhmät mahdollistavat yksilöllisen ohjauksen jokaiselle osallistujalle. 

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu Ilmoittaudu kurssille -lomakkeella.

 

 • Hopeakorukurssi ti 26.5. 2020

   

   

  Hopeakorukurssilla voit toteuttaa oman koruideasi. Käytössäsi on kultasepäntyön perusvälineistö ja -tekniikat. Kurssilla pääset kokeilemaan hopean eri työstötapoja esim. juottamista, pintakuviointeja ja levyn muokkausta.  Koruihin voit yhdistää myös vanhoja korujasi sekä muita materiaaleja, joita voit tuoda mukanasi kurssille. Sepän kanssa voit suunnitella koruideaasi eteenpäin.

  Hopeakorukurssi on klo 10.00–15.00 (5 h).

  Kurssin hinta 70 € + materiaalimaksu käytön mukaan (alkaen 10 €)

  Tiedustelut

  Heidi p. 041 460 7328 tai heidi@klova.fi

   

  Ilmoittautuminen ja kurssimaksu


  Täytä ilmoittautumislomake. Paluupostissa saat laskun kurssin maksamista varten. Kurssin maksamalla varmistat paikkasi. Huom! Maksamatta jättäminen ei merkitse kurssin perumista. 

  Kurssin voi perua maksutta 14 vrk ennen sen alkua joko sähköpostitse heidi@klova.fi tai puhelimitse 041 460 7328. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin maksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista  veloitamme maksun kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa lähetä sairastodistuksesi osoitteeseen heidi@klova.fi, niin saat maksusi kokonaisuudessaan takaisin. Mahdollisia kurssimaksujen palautuksia varten ilmoitathan tilinumerosi.


  Huomioithan, että kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus!


  Jos kurssin järjestäjä joutuu perumaan kurssin, kurssimaksusi luonnollisesti palautetaan sinulle täysimääräisenä.


  Mahdolliset materiaalit maksetaan kurssilla niiden käytön mukaan. Maksuvälineenä käy sekä käteinen että pankkikortti.

  Tagit: hopeakoru  hopeakorukurssi  korukurssi  itse tehty  
    Takaisin