Tulevat kurssit

Kurssit keväällä  2020

Jos valmiista kurssitarjonnastamme ei löydy mieleistäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Valmistellaan yhdessä perheellesi, kaveriporukallesi tai työyhteisöllesi sisällöltään ja aikataulultaan sopiva kurssi. Näillä verstaan omissa tiloissa järjestettävillä kursseilla on paikkoja rajoitetusti, max kuudelle henkilölle. Pienet ryhmät mahdollistavat yksilöllisen ohjauksen jokaiselle osallistujalle. 

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu Ilmoittaudu kurssille -lomakkeella.

 

 • Helpot hopealankakorut-kurssi ti 5.5.2020

   

   

  Kurssilla käytämme pääasiassa hopealankaa, josta muotoja taivuttelemalla teemme riipuksia, rintaneuloja ja sormuksia. Mukaan voit halutessasi ottaa omia vanhoja koruja ja korunosia yhdistettäviksi kurssin aikana tehtyihin koruihin.

  Kurssiaika 5 h klo 12.00–17.00. Aloitus- ja lopetusaikoihin voit sopia joustoa.

  Hinta 70 €. Materiaalimaksu käytön mukaan.

  Lisätiedot

  teija@klova.fi tai 041 435 2752.

  Ilmottautuminen ja kurssimaksu

  Täytä ilmoittautumislomake. Paluupostissa saat laskun kurssin maksamista varten. Kurssin maksamalla varmistat paikkasi. Huom! Maksamatta jättäminen ei merkitse kurssin perumista.

  Kurssin voi perua maksutta 14 vrk ennen sen alkua joko sähköpostitse teija@klova.fi tai puhelimitse 041 435 2752. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin maksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme maksun kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa lähetä sairastodistuksesi osoitteeseen teija@klova.fi, niin saat maksusi kokonaisuudessaan takaisin. Mahdollisia kurssimaksujen palautuksia varten ilmoitathan tilinumerosi.

  Huomioithan, että kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus!

  Jos kurssin järjestäjä joutuu perumaan kurssin, kurssimaksusi luonnollisesti palautetaan sinulle täysimääräisenä.

  Mahdolliset materiaalit maksetaan kurssilla niiden käytön mukaan. Maksuvälineenä käy sekä käteinen että pankkikortti.

  Tagit: korukurssi  hopeakorukurssi  hopealanka  
    Takaisin