TOIMITUSEHDOT

Yleistä tietoa Koruverstas Klovan toimitusehdoista

Nämä toimitusehdot koskevat Koruverstas Klovan ja asiakkaan välisiä ostoja ja tilauksia. Koruverstas Klova myy yritysten Hopeaseppä Heidi Pesun ja Korumuotoilija Teija Halosen tuotteita. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja valittuihin maihin EU:n alueella ja sen ulkopuolella. Koruverstas Klovan yrittäjät pidättävät oikeuden muokata ja päivittää tarpeen vaatiessa esitettyjä toimitusehtoja. Nämä tilausehdot ovat astuneet voimaan 30.3.2021.

Tilaaminen
Tilatessaan tuotteita asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin. Asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat nimi- ja yhteystiedot rekisteröidään verkkokaupan Koruverstasklova.fi asiakasrekisteriin.

Toimitustavat
Tilaukset lähetetään Suomen Postin kautta. Asiakkaan vastuulla on osoitetietojen oikeellisuus ja paikkansapitävyys.Tilaus toimitetaan sen koosta riippuen normaalisti joko kirjeenä kotiin tai lähimpään postin toimipisteeseen, josta voit noutaa pakettisi saapumisilmoituksen saatuasi. Tilauksen voi myös noutaa verstasmyymälästämme sen aukiolo aikoina. Mikäli haluat jonkun muun toimitustavan, ota meihin yhteyttä.

Ostoksista perimme 7 €:n käsittely- ja postikulut Suomessa normaalipostina lähetyistä tuotteista. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilman postikuluja. Ota meihin yhteyttä, jos haluat tilauksesi toimitettavaksi Suomen ulkopuolelle. Toimituskuluja ei veloiteta kun tilaus noudetaan verstasmyymälästämme.

Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus Postin vahingonkorvaushakemuksella

Toimitusaika

Tilaukset pyritään postittamaan maksun saapumispäivää seuraavana arkipäivänä tai viimeistään 2 arkipäivän kuluessa. Mainitut toimitusajat eivät koske tilaustuotteita, tai tuotteita, joita ei ole varastossa.

Koruverstas Klova pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen tai muuttamiseen, jos tilauksessa ilmenee odottamattomia ongelmia. Tällaisessa tapauksessa sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.

Maksutavat

Checkout on turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.
Tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Verkkomaksu: Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla

Luottokorttimaksut: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla.

Mobiilimaksutavat: Pivo Maksunappi, MobilePay ja Masterpass

Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector, Euroloan, Everyday, Jousto ja Svea

GSM-maksaminen: Ainapay

Palautus

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske asiakkaalle tehtyjä tilaustuotteita tai tuotteita, joihin on asiakkaan toivomuksesta tehty muutoksia. Palautettavat tuotteet on pakattava hyvin, etteivät ne vaurioidu kuljetuksen aikana. Mikäli palautettua tuotetta on vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä palautuskulut. Tarkastamme aina kaikki palautetut tuotteet, ennen kuin teemme hyvityksen. Palautamme maksun heti kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautetun tilauksen.

Virheettömien tavaroiden palautukset tapahtuvat ensisijaisesti asiakkaan kustannuksella ja vastuulla.

Palautusta tehdessä on aina ensin otettava yhteyttä Koruverstas Klovaan, toimitamme tarkemmat palautusohjeet.

Huomio: Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 20 euroa. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Jos tilaus halutaan perua sen jälkeen, kun se on lähetetty, on paketti noudettava postitoimipaikasta ja lähetettävä se takaisin meille. Jos pakettia ei noudeta, se rekisteröityy automaattisesti ei-noudetuksi, ja siitä laskutetaan jälkikäteen. Paketin palauttaminen on halvempaa kuin sen noutamatta jättäminen.

Korukurssien ilmoittautuminen, kurssimaksu sekä kurssin peruutusehdot

Kursseille ilmottaudutaan ilmoittautumislomakeella. Toimitamme sähköpostilla laskun kurssin maksamista varten. Maksamalla kurssin varmistetaan paikka. Huom! Maksamatta jättäminen ei merkitse kurssin perumista.
Kurssin voi perua maksutta 14 vrk ennen sen alkua joko sähköpostitse klova@klova.fi tai puhelimitse p. 041 460 7328. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin maksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme maksun kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa tulee lähettää sairastodistus osoitteeseen klova@klova.fi, ja kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan takaisin. Mahdollisia kurssimaksujen palautuksia varten tulee ilmoittaa tilinumero.
Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus!
Jos kurssin järjestäjä joutuu perumaan kurssin, kurssimaksu palautetaan asiakkaale täysimääräisenä.

Koruverstas Klovan yrittäjän yhteystiedot

Yrityksen nimi: Hopeaseppä Heidi Pesu
Y-tunnus: 1482042-1
Puhelinnumero: 041 460 7328
Sähköposti: klova@klova.fi

Force majeure

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista estymisistä, viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Riitojen ratkaisu

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Hämeenlinnan käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.