Koruverstas Klova

Klova (subst.) = yleensä puinen työkalu, jonka nahkapäällysteisten leukojen väliin kiinnitetään työstettävä esine, esim. sormus. Koruverstas Klova ~ paikka, jossa ideoita työstetään briljanteiksi tuotteiksi.


Koruverstas Klovan verstasmyymälän löydät Hämeenlinnasta Wetterhoffin talosta, perinteikkään käsityökoulun entisistä tiloista. Verstasmyymälämme sijaitsee talon katutasossa ja on avoinna ti - pe klo 10.00 - 17.00. Verstas on suljettu maanantaisin.  


Koruverstas Klovassa sinua palvelee hopeaseppä Heidi Pesu. Tarjoan verstaallani asiakkaille omaa yksilöllistä hopeakoru valikoimaani. Toteutan myös tilaustöitä sekä korujen muutostöitä, järjestän yksityisiä korukursseja ja korutyöpajoja niin yksittäisille asiakkaille kuin myös suuremmille ryhmille.

Tuotteissani näkyy vahvasti persoonallisuus, ennakkoluulottomuus materiaalien yhdistämiseen ja käsityön tekemisen ilo. Valmistan koruja ja esineitä pääasiassa hopeasta ja luonnonmateriaaleista, tilauksesta teen myös kultakoruja sekä kultakorujen muutostöitä. 

Toivotan sinut tervetulleeksi verstaalle, suunnittelemaan yhdessä toiveidesi korua ja pohtimaan vanhojen korujen muutos mahdollisuuksia.