Koruverstas Klova

Klova (subst.) = yleensä puinen työkalu, jonka nahkapäällysteisten leukojen väliin kiinnitetään työstettävä esine, esim. sormus. Koruverstas Klova ~ paikka, jossa ideoita työstetään briljanteiksi tuotteiksi.


Koruverstas Klovan verstasmyymälän löydät Hämeenlinnasta Wetterhoffin talosta, perinteikkään käsityökoulun entisistä tiloista. Verstasmyymälämme sijaitsee talon katutasossa ja on avoinna ti - pe klo 10.00 - 17.00. Verstas on suljettu maanantaisin.  


Koruverstas Klova on kahden sepän korumuotoilija Teija Halonen ja hopeaseppä Heidi Pesu yhteinen verstastila ja myymälä. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisellä hopeakoru valikoimallamme, korujen muutostöiden tekemisellä, sekä tarjoamalla korukursseja ja työpajoja yksittäisille asiakkaille kuin myös suuremmille ryhmille.

Omissa tuotteissamme näkyy vahvasti persoonallisuus, ennakkoluulottomuus materiaalien yhdistämiseen ja käsityön tekemisen ilo. Teemme koruja ja esineitä pääasiassa hopeasta ja luonnonmateriaaleista, tilauksesta valmistamme myös kultakoruja sekä teemme kultakorujen muutostöitä. Lähdemme mielellämme suunnittelemaan tilaustöitä ja korujen muutoksia yhdessä asiakkaan kanssa.