Tilauskurssit

”Koruja, elämyksiä, vasaroita, hopeaa, iloa ja luovuutta”

Järjestämme korukursseja tilauksesta erilaisille ryhmille. Ammattitaitoiset sepät, Teija ja Heidi, ohjaavat teitä hopeantyöstön saloihin. Korukurssien päämateriaaliksi voi hopean sijasta myös valita muun muassa seuraavia: hirvenluu, parkkinahka, polymeerimassat, huovutusvilla, vanhojen korujen uudistaminen, hopealusikat, kierrätysmateriaalit (esim. muovi ja tekstiili) sekä luonnonmateriaalit (esim. puu). Harrastuneemmille koruntekijöille tarjoamme tilauksesta myös erilaisia hopean työstön tekniikkakursseja.

Koruverstas Klovan valoisat tilat Wetterhoffin talossa tarjoavat virikkeellisen ympäristön korunvalmistuksen elämykseen. Verstaallamme on kuudelle hengelle työpöytäpisteet, isommille ryhmille toiminta suunnitellaan siten, että paikkoja kierrätetään ja porrastetaan muun toiminnan kanssa. Järjestämme kursseja myös asiakkaan omissa tiloissa tai tarvittaessa vuokraamme sopivan paikan.

 

 

Yrityksille ja yhdistyksille tarjoamme virkistävää ja erilaista toimintaa arjen ja työn keskelle. Kurssin sisältöä voidaan räätälöidä esimerkiksi jonkin toivotun teeman pohjalta innostavaksi yhdessä tekemisen elämykseksi. Luovuushan lisää työtehoa ja nostattaa mielialaa!

Ystävät, sukulaiset, harrasteryhmät jne. voivat myös tilata kurssejamme. Korukurssi on loistava tapa kokoontua viettämään ystävien kanssa yhteistä aikaa ja kokea samalla jotain uutta. Erilaisiin elämän juhliin räätälöity korukurssi sopii erinomaisesti esim. polttareille, syntymäpäivien viettoon, vuositapaamisiin jne.

Meillä on myös kokemusta korukurssien ohjauksesta erityisryhmille!

 

Ota yhteyttä, niin räätälöimme toiveisiinne sopivan kurssipaketin.