Aiempia räätälöityjä kurssitoteutuksia

Tilauskursseja, pajoja ja tyky-toimintaa

Olemme järjestäneet verstaallamme pajoja erilaisille yrityksille tyky-toiminnaksi.

Alla Nosh Company Oy:n iloinen seurue työstämässä oman yrityksensä tekstiilejä koruiksi meidän ohjauksessamme.

            

 

Erilaisia työpajoja ystävä-, polttari-, Baby shower- ja syntymäpäiväryhmille sekä Wetterhoffin talossa vieraileville ryhmille on toteutettu verstaallamme sekä asiakkaiden luona.

        

Toimintapäivän korupaja   Puumalan koululla. 

 

    Nukkekotiyhdistys ry:n vuosikokouksen minihopea-astiakurssille Jyväskylässä pääsi luonnollisesti mukaan myös minikoossa.

 

Suomi Areenalla  rautalangan  vääntöä Porissa  yhdessä  poliitikkojen ja  erityistaiteilijoiden  kanssa. 

 

 

 

 


Aito Paja

Taide- ja korukurssi kehitysvammaisille nuorille keväällä 2014.

Kurssilla seitsemän nuorta naista maalasi kuvataiteilija Katri Stenbergin ohjauksessa eläinaiheisia maalauksia, joiden pohjalta jokainen suunnitteli korun. Verstaan sepät Heidi ja Teija sekä korumuotoilija Henna Hokkanen ohjasivat korun suunnittelun ja toteutuksen ja avustivat kurssilaisia haastavimmissa työvaiheissa. Kurssi huipentui kahteen näyttelyyn: keväällä Hämeenlinnan Virvelirannan päiväkeskuksessa ja kesällä Wetterhoffin talossa.

Aito Pajan toiminnan merkitystä ja mahdollisuuksia on tutkittu Heidi Pesun HAMK:n valmistuneessa opinnäytetyössä Korutyöskentely kehitysvammaisten henkilöiden hyvinvoinnin tukena - Itsetuntoa ja luovuutta Aito Pajalla

 

 

 

 

 

 

 


Lähde Lentoon

Luova korukurssi erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille ja  mielenterveyskuntoutujien läheisille   Hämeenlinnassa syksyllä 2012.

 

 

 

Kurssilla osallistujat pohtivat omia vahvuuksiaan, hyviä muistojaan ja voimavarojaan. Näistä syntyivät uniikit henkilökohtaiset korut. Korut tuotiin esille Kuningattaren käädyt -näyttelyssä keväällä 2013 Wetterhoffin talossa, Hämeenlinnassa. Korujen ohella näytteillä oli valokuvaaja Terho Aallon ottamat henkilökuvat.

Lähde lentoon facebookissa.