Koruverstas Klova

KORUVERSTAS KLOVA LOPETTAA TOIMINTANSA JA SULKEE OVENSA WETTERHOFFIN TALOSSA PERJANTAINA 28.7.2023

Jatkossa minut löytää Hopeaseppä Heidi Pesu nimellä. Tulen tekemään edelleen omia korumallistoja sekä tilaustöitä.

Minuun voi olla yhteydessä soittamalla p. 041 460 7328 tai sähköpostilla hopeaseppa.hei@gmail.com, voimme myös sopia asiakastapaamisen. 


Klova (subst.) = yleensä puinen työkalu, jonka nahkapäällysteisten leukojen väliin kiinnitetään työstettävä esine, esim. sormus. Koruverstas Klova ~ paikka, jossa ideoita työstetään briljanteiksi tuotteiksi.


Koruverstas Klovan verstasmyymälän löydät Hämeenlinnasta Wetterhoffin talosta, perinteikkään käsityökoulun entisistä tiloista. Verstasmyymälä sijaitsee talon katutasossa ja on avoinna ti - pe klo 10.00 - 17.00. Verstas on suljettu maanantaisin.  


Koruverstas Klovassa sinua palvelee hopeaseppä Heidi Pesu erilaisten kultasepäntöiden merkeissä. Tarjoan verstaallani asiakkaille omaa yksilöllistä hopeakoru valikoimaani. 

Tuotteissani näkyy vahvasti persoonallisuus, ennakkoluulottomuus materiaalien yhdistämiseen ja käsityön tekemisen ilo. Valmistan koruja ja esineitä pääasiassa hopeasta ja luonnonmateriaaleista. Tilauksesta teen myös kultakoruja sekä kultakorujen muutostöitä. 

Toivotan sinut tervetulleeksi verstaalle, suunnittelemaan yhdessä toiveidesi korua ja pohtimaan vanhojen korujen muutos mahdollisuuksia.