Koruverstas Klova

Klova (subst.) = yleensä puinen työkalu, jonka nahkapäällysteisten leukojen väliin kiinnitetään työstettävä esine, esim. sormus. Koruverstas Klova ~ paikka, jossa ideoita työstetään briljanteiksi tuotteiksi.


Koruverstas Klovan verstasmyymälän löydät Hämeenlinnasta Wetterhoffin talosta, perinteikkään käsityökoulun entisistä tiloista. Verstasmyymälä sijaitsee talon katutasossa ja on avoinna ti - pe klo 10.00 - 17.00. Verstas on suljettu maanantaisin.  


Koruverstas Klovassa sinua palvelee hopeaseppä Heidi Pesu erilaisten kultasepäntöiden merkeissä. Tarjoan verstaallani asiakkaille omaa yksilöllistä hopeakoru valikoimaani. Toteutan myös tilaustöitä sekä korujen muutostöitä, järjestän korukursseja ja korutyöpajoja niin yksityisasiakkaille kuin myös suuremmille ryhmille.

Tuotteissani näkyy vahvasti persoonallisuus, ennakkoluulottomuus materiaalien yhdistämiseen ja käsityön tekemisen ilo. Valmistan koruja ja esineitä pääasiassa hopeasta ja luonnonmateriaaleista. Tilauksesta teen myös kultakoruja sekä kultakorujen muutostöitä. 

Toivotan sinut tervetulleeksi verstaalle, suunnittelemaan yhdessä toiveidesi korua ja pohtimaan vanhojen korujen muutos mahdollisuuksia.