Korutyöpaja

Korutyöpaja ryhmille

Korutyöpaja sopii kaiken ikäisille lapsista vaariin. Jos vasara pysyy kädessä, on tämä työpaja kokeilun arvoinen elämys! Työpaja sopii niin yksityisille ihmisille, yhdistyksille kuin yrityksillekin tyhy-päivän ohjelmaan.

Työpaja tarjoaa matalan kynnyksen ja innostavan kokemuksen korun valmistuksen maailmaan. Kuparinen koruaihio kuvioidaan jokaisen työpajaan osallistuvan designerin oman vision mukaan. Jos korun valmistus ei tunnu omanlaiselta tekemiseltä, on työpajassa mahdollista tehdä samoilla tekniikoilla myös avaimenperä tai kirjanmerkki. Yhdessä korujen tekeminen on virkistävää ja erilaista toimintaa arjen ja työn keskelle, eikä valmistuneista koruista löydy kahta samanlaista. Luovuushan lisää työtehoa ja nostattaa mielialaa! 

Työpajan kesto on keskimäärin 2h, riippuen ryhmän koosta. Työpajan hinta on 45€/henkilö, minimi osallistuja määrä viisi henkeä ja maksimi 12 henkeä. 

Erikseen tilaamalla on myös saatavissa hopeinen koruaihio, tilaus tulee tehdä viikkoa ennen työpajaa.

Wetterhoffin talossa on tarjolla myös muita palveluita, joita voidaan räätälöidä esim. tyhy-päivän toiminnoiksi ja palveluiksi ryhmille.  

Ota yhteyttä työpajan tarkempia tietoja varten ja suunnitellaan yhdessä teille hauska elämys!


Korutyöpajasta saatuja palautteita

Käsillä tekeminen tekee hyvää toimistotyöläisen aivoille

Siihen näpertelyyn uppoutui eli joku flow-tila tuli saavutettua :)

Erittäin hauskaa yhdessä tekemistä ja jokainen sai onnistumisen kokemuksen

Mukava kokemus tiimille, ilo nähdä omaa käden jälkeä ja koru on sekä ihana, että pysyvä muisto itselle. Lisänä suuret kiitokset huikealle ohjaajalle. :)