Korukurssit ja työpajat

Korutyöpaja 1-5 henkilöä

Prikkakoru työpaja sopii kaiken ikäisille lapsista vaariin. Jos vasara pysyy kädessä, on tämä työpaja kokeilun arvoinen elämys! Työpaja tarjoaa matalan kynnyksen ja innostavan kokemuksen korun valmistuksen maailmaan. Työpajan kesto on keskimäärin 1,5h. 

Kuparinen koruaihio, työpaja alkaen 35€/henkilö

Hopeinen koruaihio, työpaja alkaen 45€/henkilö

Ota yhteyttä työpajan tarkempia tietoja varten!

Yrityksille ja yhdistyksille tarjoan virkistävää ja erilaista toimintaa arjen ja työn keskelle. Kurssin sisältöä voidaan räätälöidä esimerkiksi jonkin toivotun teeman tai materiaalin pohjalta innostavaksi yhdessä tekemisen elämykseksi.  Luovuushan lisää työtehoa ja nostattaa mielialaa!  Työpajojen kesto riippuu ryhmän koosta.  

Wetterhoffin talossa on tarjolla myös muita palveluita, joita voidaan räätälöidä esim. tyhy päivän toiminnoiksi ryhmille. 

Ystävät, sukulaiset, harrasteryhmät jne. voivat myös tilata kurssejamme. Korukurssi on loistava tapa kokoontua viettämään ystävien kanssa yhteistä aikaa ja kokea samalla jotain uutta. Erilaisiin elämän juhliin räätälöity korutyöpaja sopii erinomaisesti esim. polttareille, syntymäpäivien viettoon, vuositapaamisiin jne.

Minulla on myös kokemusta korukurssien ja työpajojen ohjauksesta erityisryhmille.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään toiveisiinne sopivan työpajan.

Hopeakorukursseja tilauksesta 1-2 henkilöä

Koruverstas Klovasta voit  tilata 1-2 hengelle yksityisen korukurssin. Korukursseja voidaan järjestää arkisin sekä viikonloppuisin. Kurssien hinnat ovat 5h/70€ henkilö ja 10h/130€ henkilö. 

Korukurssilla pääset valmistamaan hopeakoruja kultasepän välineillä ja tekniikoilla. Opetus on täysin yksilöllistä ja asiakkaan toiveet huomioivaa.

Korukursseja voi ostaa myös lahjakorttina.