Korukurssit ja työpajat

Korutyöpaja 1-5 henkilöä

Prikkakoru työpaja sopii kaiken ikäisille lapsista vaariin. Jos vasara pysyy kädessä, on tämä työpaja kokeilun arvoinen elämys! Työpaja tarjoaa matalan kynnyksen ja innostavan kokemuksen korun valmistuksen maailmaan. Työpajan kesto on keskimäärin 1,5-2h. 

Kuparinen koruaihio, työpaja alkaen 35€/henkilö

Hopeinen koruaihio, työpaja alkaen 45€/henkilö

Prikkakoru työpaja on ollut myös suosittu lahja, jonka voit ostaa lahjakorttina.

Ota yhteyttä työpajan tarkempia tietoja varten.

Yrityksille ja yhdistyksille Koruverstas Klova tarjoan virkistävää ja erilaista toimintaa arjen ja työn keskelle. Kurssin sisältöä voidaan räätälöidä esimerkiksi jonkin toivotun teeman tai materiaalin pohjalta innostavaksi yhdessä tekemisen elämykseksi. Mm. prikkakoru työpaja sopii hyvin myös suuremmallekin ryhmälle, eikä valmistuneista koruista löydy kahta samanlaista. Luovuushan lisää työtehoa ja nostattaa mielialaa!  Työpajojen kesto riippuu ryhmän koosta ja valitusta materiaalista.

Wetterhoffin talossa on tarjolla myös muita palveluita, joita voidaan räätälöidä esim. tyhy päivän toiminnoiksi ryhmille. 

Ystävät, sukulaiset, harrasteryhmät jne. voivat myös tilata työpajojamme. Työpaja on loistava tapa kokoontua viettämään ystävien kanssa yhteistä aikaa ja kokea samalla jotain uutta. Erilaisiin elämän juhliin räätälöity korutyöpaja sopii erinomaisesti esim. polttareille, syntymäpäivien viettoon, vuositapaamisiin jne.

Minulla on myös kokemusta korukurssien ja työpajojen ohjauksesta erityisryhmille.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään toiveisiinne sopiva työpaja.

Hopeakorukurssit tilauksesta 1-3 henkilöä

Koruverstas Klovasta voit  tilata 1-3 hengelle yksityisen hopeakorukurssin. Kolmen tunnin kurssilla voit tehdä riipuksen, korvakorut tai sormuksen hopeasta. Pääset valmistamaan oman hopeakorun kultasepän välineillä ja tekniikoilla. Opetus on täysin yksilöllistä ja asiakkaan toiveet huomioivaa. Kolmen tunnin kurssin hinta ovat 90€/henkilö, lisätunnit 22€/h. Hinta sisältää yksilöllisen opetuksen, harjoitusmateriaalit sekä kahvin tai teen. Materiaali (hopea) kustannukset alkaen 10€. Kurssi voidaan järjestää arkena tai viikonloppuna.

Korukurssia voi ostaa myös lahjakorttina.